2013. november 7., csütörtök

A világosszőke árnyalatai

Világosszőke/natúr

Világosszőke árnyalatai: natúr, arany, vörös, barna, intenzív hamvas.

Világosszőke/natúr-arany

Világosszőke/natúr-vörös

Világosszőke/natúr-barna

Világosszőke/hamvas

Világosszőke/intenzív-hamvas

Világosszőke/arany

Világosszőke/arany-gyöngy

Világosszőke/vörös-hamvas

Világosszőke/vörös-arany

Világosszőke/barna

Világosszőke/barna-arany

Intenzív világosszőke/vörös-arany

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Az természetes hajszínem 6-os, most ombre, a vége kb 9.3-as, csak leszívva van, festve nincs. Az egészet kiszőkíteném. Lehet ebből 9-est vagy 9.1-est kihozni?
    Előre is köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Szeretnék tanácsot kérni tőled szeretném a világos szőke hajam (kb. 10 színárnyalatú) világos barnára, sötét szőkére festeni.Volt már egy probálkozásom 9.0/8.1+ nagyon kicsi 8.3 raktam bele a szürke árnyalat miatt 3 %oxival. Sajnos elég érdekes színe lett és 2-3 mosás után ledobta.Mit ronthattam el?Mit tanácsolsz legközelebb min változtassak?Előre is köszönöm a segítséged:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én is ugyanabban a cipőben voltam mint te, csak nekem 12-es színmélységű gyöngyház szőke voltam. Én is szerettem volna a saját, 7-es 8-as eredeti hajszín mélységemet visszakapni. Én egy nagyon jó fodrásszal csináltattam meg. Azt gondolom te is tudod, hogy először vissza kell pigmentálni a hajadat, magyarul vissza kel rakni bele a vörös színt. Nem tudom, hogy nekem milyen színeket használt, de keverte őket. Azt viszont tudom, hogy mindenképpen olyan színt válassz, amibe nincsen a .1, .2, vagy .11, .21 stb. Tehát nincs benne sem a violet, sem a hamvas, mert akkor lesz zöld a haj. Elsőre úgysem lesz olyan színe, mint szeretnéd , sőt minden hajmosásnál világosabb lesz, de nekem már 3 hete volt a 2. hajfestésem és nagyon szépen tartja a színét. Mernék neked javasolni egy mahagóni színt, az enyém most 6.45 /alfaparf/ sötét réz mahagóni szőke, és nincs érdekes fakó, szőkés, stb színe. Ettől biztos nem leszel zöld és " érdekes" hajszínű. Remélem tudtam segíteni. :)

      Törlés
  3. Szia! Kb.8/07-es volt az eredeti hajszínem. Tegnap sikeresen elrontotta fodrász melírral satírozással, sárgás beütésű, foltos,(fejtetőn hatalmas sárgás sávok keresztben, a haj hosszában néha színmegszakadással) . Segítséééég! Hogy lehet eltüntetni?? Máskor is választottam már melírt és jónak tűnt a hajamat egy kicsit felfrissítette, mivel festeni az egészet nem akartam!

    VálaszTörlés
  4. Szia, szeretnék tanácsot kérni. Külföldön élek és sajnos nem a fodrászomhoz mentem, hanem itt Franciaországban próbáltam ki egy fodrászt. Évek óta szép napszívta hatásúra festi és melírozza a fodrászom. Elmondása szerint 8 és 9 es festék 50%-50% + 9es oxi. Már sok volt a melír így az egész hajat javasolták visszafesteni. Féltem, hogy zöldes árnyalatú lesz főleg a melírok helye ezért kértem egy tincsfestés. Nagynehezen belementek. Elmondtam, h mit kockáztatok egy esetlegesen nekem nem tetsző színnel. A közérzetemet egy újrafestést a hajroncsolással az újrafestés árát az időmet stb. Mások az árak átszámolni legtöbbször felesleges is de ebben az esetben egy festés+ melír egy nevenincs helyen 85€ ami 25.000Ft átszámolva...Szval ezért kértem a tincsfestést. Amit fentebb írtam (8-9 es ) festék ők túl világosnak találták. Próbafestés vöröses lett, kértem hogy legyen natur szín. Azt mondták kell bele pigment, mert különben zöldes lesz. Ok! Én angolul beszélek ők kevésbé, ők franciául beszéltek én meg az kevésbé. Fekészülve vittem a kis laptopomat és közel 20 képen keresztül mondtam h tetszik, a természetes melír hogy Jennifer Aniston hajszínmélység stb...
    Nem tudom ismered-e azt az érzést, amikor meglátod, hogy szar a hajszíned és folytogat a sírás és közben elúszik közel 25 ezer forint a költségvetésedből.Ááááá!
    A hajamat ugy festette meg, hogy először az egész hajat megfestette, majd fogott a fodrész egy vágódeszkát és nem fóliás melírt rakott bele hanem a vágódeszkán rákente a festéket és folytatta a következő sorral. Na ennek az lett az eredménye, hogy ahol melírozta összeért az eredeti színnel és foltos lett. A melírcsíkok alig kivehetően vannak jelen és répavörösek míg az alapban több a vörös pigment. Soha nem volt ilyen hajam a vörös haj nekem baromira rosszul áll. Most ott tartok, hogy letakartam a tükröket és megtaláltalak...:)
    Nagyon bízom benne, hogy tudsz érdemben segíteni nekem, hamvas hajat szeretnék kellemes nem platinaszőke melírokkal.
    Ha jól emlészem akkor az itteni fodrász 7-8 közötti festékeket kevert nem naturt, hanem 7.43 nem tudom épp ilyen van-e de amiben van vörös pigment. Fele natúr volt 7vagy 8 fele meg vörös. A melírhoz pedig vmi kék masszát.

    Szeretnék képet is küldeni amennyiben van rá mód, talán úgy jobban látod a problémámat!
    Nagyon köszönöm, ha tudsz érdemben válaszolni!
    Köszönettel:Anna

    VálaszTörlés
  5. Szia

    Lehet hozzád egy időpontot kérni egy hajfestésre?

    Köszönettel
    Lucy

    VálaszTörlés